Tájékoztató

Nyomtatóbarát változat

Pszichológiai Konzultáció online

 

Kedves Hallgatóink!

A PTE ÁOK Pszichológiai Konzultációs Szolgálata továbbra is hallgatóink rendelkezésére áll. Alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez, a tanácsadást online virtuális térben nyújtjuk, Skype vagy hasonló kapcsolaton keresztül.

Számunkra elsődleges fontosságú a tanácsadó helyzet biztonsága és intimitása. Az online kapcsolat különleges körülményeket kíván, melyeket mindkét oldalon biztosítani kell. Számítunk hallgatóink felelősségteljes közreműködésére.

Az online kapcsolat lényegesen különbözik a személyes találkozástól, ami befolyásolhatja az érzelmi és szóbeli kommunikáció hatékonyságát is. Kérjük, legyenek tekintettel erre. A szokásos problémakörökön kívül segítséget nyújtunk az otthonmaradással, kényszerű bezártsággal, izolációval összefüggő lélektani nehézségek megbeszélésére, enyhítésére.

Az új technológia használata következtében előfordulhat, hogy hosszabb idő, több nap telhet el az időpont egyeztetéséig. Vegyék figyelembe, hogy a Pszichológiai Konzultáció nem tud sürgős vagy azonnali igényeket kielégíteni.

Tanácsadásra az eddigieknek megfelelően emailben lehet jelentkezni: pszikon@aok.pte.hu

A jelentkező azonnali visszajelzést kap a legfontosabb tudnivalókról, majd levelére egyik tanácsadónk válaszol. A konzultáció kapcsolati és technikai feltételeit, időpontját emailben egyeztetik.

Kérjük, figyelmesen olvassák el és kövessék az instrukciókat. Honlapunkon hasznos tanácsokat is találhatnak a jelenlegi helyzethez való alkalmazkodáshoz.

 

Minden jót kívánunk hallgatóinknak,

a Pszichológiai Konzultáció csapata